Linyola estrena botiga de marxandatge

CAMAMILLA1 (Large)

  • Els objectes s’anunciaran a la pàgina web de l’ajuntament i es podran comprar directament des de la recepció del consistori

L’Ajuntament de Linyola estrenarà en els propers dies una botiga de marxandatge en la que vendrà objectes representatius del municipi. Els objectes es publicaran a través de la web i les diferents xarxes socials de l’ajuntament i qui estigui interessat, podrà dirigir-se a la mateixa recepció del consistori per adquirir-los.

Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que amb aquesta nova botiga, el consistori pretén fer promoció del municipi, tan a través dels propis vilatans, com per tothom que vulgui tenir un record del poble. “Avui per avui tenim ja varis objectes preparats per distribuir com samarretes, paraigües i culleres amb el logotip de Linyola, diferents postals, xapes, potets amb camamilla i llibres. Tots aquests objectes es podran comprar directament a la recepció de l’ajuntament, més endavant potser ens plategem de fer una botiga online”, explica l’alcalde.

Segons Mases, tots els productes es vendran a preu de cost, per fer-los accessibles a tothom. “No volem treure cap lucre de la venda d’aquests objectes, la intenció és vendre’ls a preu de cost per tothom qui els vulgui adquirir i a meitat de preu per totes les associacions i entitats del municipi i membres actius de les mateixes”, descriu Mases.

L’alcalde també vol organitzar un concurs de fotografia per actualitzar les imatges de les postals per vendre. “En uns dies endegarem un concurs de fotografia del municipi. Aquestes poden ser de carrers, de festes, de l’entorn, quelcom que sigui identificatiu de Linyola. Ara estem preparant les bases i en uns dies les publicarem” apunta l’alcalde.

Els objectes sortiran publicats durant aquesta setmana a la pàgina web del consistori. Qui no es vulgui esperar, es pot dirigir a l’ajuntament que els hi ensenyaran.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.