Linyola estrena camp de futbol

El nou camp de futbol de Linyola. FOTO: Ajuntament de Linyola.

 

El primer equip del Club de Futbol Linyola ha estrenat aquest diumenge les noves instal·lacions del camp de futbol. Aquests darrers dies l’empresa Sorigué ha acabat d’instal•lar la gespa artificial, actuació per la qual també s’ha alineat la superfície actual del camp de futbol i s’ha desplaçat la superfície de joc, recuperant al voltant de 250 metres quadrats de superfície, que el consistori reservarà per a poder instal•lar nous equipaments esportius.

També s’ha dut a terme la reposició de la tanca perimetral i la millora i ampliació del perímetre amb una zona pavimentada i la creació de nous espais verds. Segons Alba Balcells, tinent d’alcalde i membre de la comissió de seguiment de les obres, “finalment el municipi gaudeix d’un camp de futbol totalment reformat, després de ser una demanda que feia més de 9 anys que es venia reclamant. Era de justícia que un poble de futbolistes tingués un camp en condicions. Per això, també presenta novetats en tecnificació ja que s’ha optat per instal•lar un model de gespa duoshape innovador a Catalunya i Europa”.

Les obres, que van començar el passat mes de setembre, han tingut un cost total de 450.000 euros, inclosos dins del pressupost del consistori per enguany.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.