Linyola inaugura el nou curs d’aules d’extensió universitària amb Antoni Bassas

Un any més l’Ajuntament de Linyola organitza el curs d’aules d’extensió universitària que any rere any han despertat l’interès de més gent. Aquestes aules són l’espai de formació adreçat a la població que té inquietuds polítiques i culturals amb ganes d’intercanviar la seva visió sobre temes del seu interès.

Enguany, s’ha engegat la quarta edició amb rècord de participants, prop de 260 inscrits, és per això que s’ha hagut de buscar una nova ubicació per a aquestes classes.

L’encarregat d’inaugurar el curs, va ser el periodista i director del Diari Ara, Antoni Bassas que valorava molt positivament la realització d’aquests cursos adreçats a gent gran.

Bassas va fer una xerrada sobre l’actualitat catalana i mundial que sens dubte va despertar l’interès de tots els asssistents.

Altres persones destacades que participaran a les aules d’enguany són Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont, que vindrà a donar-los la seva visió sobre el Procés o bé el periodista Vicenç Lozano.

Dins del programa de les aules d’extensió hi ha previstes diferents sortides culturals, entre elles una ruta modernista a Reus, una visita a la Sagrada Família i l’assistència a diversos espectacles musicals a Barcelona.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.