Linyola instal•la dos nous desfibril•ladors

desfibriladorajuntament (2)L’ajuntament de Linyola ha instal·lat dos nous desfibril·ladors (DEA). El primer s’ha instal·lat a la façana de l’Ajuntament i l’altre al costat de l’entrada del pavelló esportiu.  Aquests nous desfibril·ladors estaran senyalitzats amb cartells físics i geolocalitzats mitjançant una aplicació per telèfons mòbils.

Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que aquests dos DEA es sumen al que ja hi havia instal·lat a la façana del consultori mèdic. “Ara ja tenim tres DEA instal·lats a la via pública. D’aquesta manera és facilita que qualsevol veí de Linyola disposi d’un dea a menys de 500 metres”, afirma Mases.

Cal recordar que des de fa un any l’AMPA de Linyola en va instal·lar un altre a l’edifici del col·legi. “Durant aquest any es disposarà d’un cinquè aparell que està previst es pugui habilitar a la llar dels jubilats”, especifica l’alcalde.

El consistori té planificades dues jornades de formació per ensenyar el funcionament d’aquests aparells. “Demanem a tots els veïns de Linyola que hi puguin assistir que hi vagin, per si mai es troben en la situació de poder assistir a algú.”, diu Mases

Aquests cursos tindran lloc els propers dissabtes 14 i 28 d’abril. Totes les persones interessades es poden apuntar a les oficines de l’ajuntament.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.