Linyola ja disposa de logotip representatiu

LOGO
L’Ajuntament de Linyola ja disposa de logotip representatiu. La proposta guanyadora ha estat la del linyolenc Àngel Garcia, després que el jurat, format per 36 persones representants del consistori i de les diferents associacions del municipi l’escollissin per àmplia majoria. La seva imatge, la qual integra el nom de linyola amb la flor de la camamilla, ha estat escollida d’entre les 55 propostes presentades al concurs organitzat per l’Ajuntament de Linyola. Aquest concurs, el qual és va anunciar el passat mes de desembre, buscava un logotip representatiu pel municipi. El premi pel guanyador han estat 600 euros en metàl·lic.

Àlex Mases, alcalde de Linyola, explica que el què buscava l’ajuntament és una imatge, que fos representativa del municipi, destinada a ser la imatge del consistori i que pugui ser utilitzada en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes, publicacions, etc, que realitza l’ajuntament. “Fins ara, la imatge que utilitzava l’ajuntament era la de l’escut oficial de Linyola. No volem prescindir de l’escut, però si volem donar una imatge més actual i més representativa i dinàmica del nostre municipi”, explica l’alcalde.

Mases ha agraït la participació a totes les propostes presentades. “Hem tingut un alt nivell de participació i el material presentat era de molt alta qualitat. La proposta d’Àngel Garcia és la que ha tingut major nombre de vots amb diferència de la resta (194 vots el primer, 147 vots el segon i 72 vots el tercer)”, apunta l’alcalde.

La segona imatge guanyadora ha estat la presentada per Gemma Pagès, de la Selva del Camp però amb arrels al municipi, la qual s’ha endut 100 euros en metàl·lic. La tercera proposta és la de la Balaguerina Meritxell Bernat, la qual ha obtingut 50 euros en metàl·lic. Tots tres finalistes són del sector del disseny gràfic, “El nivell de les imatges presentades ha estat molt alt, de les 55 propostes presentades vam escollir-ne 17 per la final. Els membres del jurat, format per regidors i representants de les diferents associacions tenien que puntar amb 10 vots la imatge escollida, amb 7 vots la segona i amb 5 vots la tercera a escollir. Cap dels membres del jurat coneixíem el nom real dels participants, els quals es van presentar amb un pseudònim per a poder garantir la màxima objectivitat”, descriu Mases.

Ara la imatge guanyadora s’implementarà poc a poc a les comunicacions, actes i activitats del consistori.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.