Linyola trasllada a l’Estat la necessitat de millorar alguns trams de la xarxa de camins municipals

La subdelegada del govern de l’Estat, Imma Manso, amb l’alcalde de Linyola, Àlex Mases, i el regidor d’Urbanisme. FOTO: Subdelegació del Govern de l’Estat a Lleida.

La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ha rebut aquest matí a l’alcalde de Linyola, Alexandre Mases, i al regidor d’Urbanisme d’aquest ajuntament, Òscar Camí, que li han plantejat la necessitat de millorar diferents trams de la xarxa de camins municipals del terme.

En aquest sentit, l’alcalde ha lliurat a la Subdelegada la Memòria Valorada del projecte redactat per l’ajuntament de Linyola que planteja actuacions d’asfaltat en diferents camins que ara són de terra, així com la reparació i millora dels que ja estan pavimentats. El conjunt d’aquestes actuacions, amb un pressupost de 639.060 euros, té com a objectiu, segons l’alcalde, millorar les condicions de seguretat en la circulació en aquests camins, molt utilitzats pel pagesos i veïns de la zona i que, com a conseqüència del pas de vehicles pesats, s’han deteriorat amb el pas dels anys.

La Subdelegada del Govern traslladarà el projecte a la Direcció General de Desenvolupament Rural i Política Forestal del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.