Llancen petards per foragitar els estornells a Mollerussa

El consistori portarà a terme aquesta actuació a la plaça Major, Masia i Països Catalans i incrementarà la freqüència del sistema dissuasiu de megafonia

L’Ajuntament de Mollerussa ha recorregut a l’ús de petards per intentar foragitar les noves bandades d’estornells que s’han establert al municipi i que embruten amb els seus excrements la via pública, cotxes, terrasses d’establiments, entre altres. L’actuació es preveu allargar quinze dies i es porta a terme a la plaça Major, Masia i Països Catalans, zones on no hi ha el sistema de megafonia instal·lat per espantar aquestes aus.

En paral·lel, el consistori incrementarà la freqüència del sistema de megafonia, que s’ubica al llarg del Canal i reprodueix el so d’aus depredadores. A partir d’ara, sonarà amb intervals d’un minut durant 45 minuts per intentar fer fora la nova onada d’estornells que ha arribat a la ciutat afavorida per les temperatures suaus de l’època de l’any.

La capital del Pla d’Urgell pateix cada tardor des de fa anys aquesta plaga d’estornells, especialment al llarg dels arbres del canal.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.