Lliuren els premis de la gimcana lingüística “Ai, quin embolic!” a Mollerussa

Mollerussa Comercial ha col·laborat en l’organització d’aquesta novena edició

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, Mollerussa ha lliurat els premis de la gimcana lingüística “Ai, quin embolic!” a les escoles participants i al públic en general. L’entrega de guardons s’ha iniciat amb el alumnes de cinquè i sisè de les diferents escoles la capital del Pla d’Urgell: Ignasi Peraire, Pompeu Fabra, les Arrels i el Carme. Pel sol fet de participar-hi, cada centre educatiu ha rebut un xec de 50 molleuros per invertir en material escolar, gentilesa de Mollerussa Comercial. A més, s’ha fet un sorteig entre els alumnes de 5è i un altre entre els alumnes de 6è. Els alumnes guanyadors han rebut, cadascun, un val de 25 molleuros. Val a dir que enguany ha sigut una de les edicions  en què hi ha hagut més participació.

A  migdia, s’han lliurat els quatre premis del públic en general, a la seu del Consell Comarcal. Els premis han consistit en 4 vals de 25 molleuros, que s’han escollit entre les més de 100 butlletes participants.

Enguany, la gimcana estava dedicada als anagrames, la solució de les quals havien d’emplenar a la butlleta. 16 han estat els comerços que calia anar resseguint per tal de completar el joc lingüístic, del 24 de març al 17 d’abril.

Atesa la bona acollida de la gimcana, el Servei Comarcal de Català i Mollerussa Comercial ja rumien a quin aspecte de la llengua dedicaran la gimcana de la propera edició.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.