Lluis Ropero i Raki Garsaball, campions dels 10 kilòmetres de la XVI Cursa de la Guineu

La participació ha superat les 270 persones inscrites en totes les modalitats.

Vilanova de Bellpuig va celebrar aquest passsat dissabte la XVI edició de la Cursa de la Guineu amb més de 270 participants entre les diferents modalitats. Pel que fa a la Cursa de 10KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Lluis Ropero (AA XAFATOLLS) amb un temps total de 35.27, seguit de l’independent Juanma Fernández amb un temps de 35.53 i en el tercer lloc Josep Maria Sanfeliu (LA GUINEU) amb un temps total de 36.18. En l’apartat femení Raki Garsaball (CLOS PONS THAI RUNNERS) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 44.17, seguida de Maite Martí (100×100 FONDISTES RÀRREGA) amb 49.16 i de Angelica Damoc (BAIX CAMP SAN CELO I BARCELONA) en tercer lloc amb un temps de 52.02.

En la Cursa de 5KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Muhammad Lamin (AA XAFATOLLS) amb un temps total de 15.31, seguit de Jordi Calafell (LA GUINEU) amb un temps de 16.26 i en el tercer lloc Josep Ramon Sanahuja (AA XAFATOLLS) amb un temps total de 18.02. En l’apartat femení Sonia Sans (AA XAFATOLLS) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 19.23, seguida Laura Pallejà (BORGES TRAIL) amb 19.57 i d’ Antonia Argiles (CLOS PONS THAI RUNNERS) en tercer lloc amb un temps de 20.28.

A part de la cursa atlètica, prova cronometrada, de 10 i 5 kilòmetres, també s’ha pogut trobar la modalitat de caminada popular, curses infantils per als més petits de la casa i la modalitat de cursa de cadires de roda. La sortida s’ha efectuat des del Pavelló Poliesportiu del poble. A les 9h d’aquest diumenge, 5 de juny, s’ha donat la sortida. La cursa ha tingut una vessant solidaria, de cada inscripció s’ha donat un euro a UNHCR per ajudar a la població de Ucraïna.

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

Propera cita de la Lliga Ponent 

La propera cita de la Lliga Ponent serà la Cursa de Bell-lloc d’Urgell, que se celebrarà diumenge, 12 de juny a Bell-Lloc, Lleida. Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a iter5.

Trobeu en la nostra pàgina web la classificació final i la nota de premsa de la cursa.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.