Llum verda a l’encàrrec dels projectes del vial d’accés i de fonaments del nou institut de Mollerussa

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Mollerussa celebrat aquest dilluns al vespre ha donat llum verda a encarregar el projecte del vial d’accés al nou institut de secundària de la ciutat, i també ha aprovat la decisió d’assumir el 50% del cost del projecte de fonaments, moviment de terres i tanca perimetral de la primera fase del centre educatiu en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament. Per aquest motiu, s’ha aprovat una modificació de crèdit de 22.442 euros.

El consistori decideix fer aquest esforç econòmic amb la previsió que el centre estigui operatiu per al curs vinent i permeti als seus alumnes abandonar les instal·lacions de l’antic hotel de Cal Duch, on actualment fan classe de manera temporal.

Tot i el vot a favor dels grups d’ERC i PP, ambdós han criticat la manca de previsió en la confecció del nou centre.

En la mateixa línia, el PSC s’ha abstingut en considerar que el Departament d’Ensenyament ha de sufragar el cost del projecte de fonaments sense l’ajuda econòmica del consistori mollerussenc.

Per altra banda, en el ple també s’ha aprovat per unanimitat l’adhesió al Pacte contra la segregació escolar a Catalunya, amb l’objectiu que els centres educatius estableixin mecanismes per afavorir la inclusió de la seva diversitat social.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.