‘Lo Parrot: el Bandoler’ projecte guanyador de la 5a Calçotada Popular de Mollerussa per l’Espenta

El Pavelló del col·legi la Salle de Mollerussa ha acollit la 5a edició de la calçotada popular que realitzen any rere any des del Casal Popular l’Arreu en col·laboració amb diverses entitats de la ciutat i en la qual els assistents escullen a quin dels 3 projectes finalistes del concurs l’Espenta volen destinar els beneficis obtinguts en aquest dinar.

En l’edició d’enguany les prop de 200 persones que han assistit a la calçotada han escollit com a guanyador el projecte de col·laboració amb l’Associació Cultural l’Arreu en l’edició del llibre ‘Lo Parrot: el Bandoler’ amb 81 vots.

Donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional de la Llar Terres de Ponent i difondre els diferents problemes sanitaris que afecten la població mollerussenca segons l’Àrea Bàsica Salut (ABS) del Pla d’Urgell, eren els altres dos projectes finalistes que han obtingut 60 i 42 vots respectivament.

Des de l’organització s’han mostrat molts satisfets amb la participació de la gent en aquesta calçotada i esperen poder augmentar el nombre d’entitats col·laboradores amb les quals s’encarreguen d’organitzar aquests actes socials de cara a la propera edició.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.