Lo Vermutet torna el dissabte 28 de juliol amb un nou format de “Bar en Bar”

Lo Vermutet de Mollerussa se celebrarà el dissabte 28 de juliol i comptarà amb un nou format de ‘bar en bar’, i amb un doble horari de migdia i nit. D’aquesta manera, la cita, organitzada per Fira de Mollerussa, canvia el seu format habitual i no es portarà a terme en els diferents espais municipals sinó que es realitzarà en els mateixos establiments participants. Des de l’organització, consideren que aquest nou format és una proposta que pot facilitar i promocionar el treball dels 13 locals que enguany participen en la festa gastronòmica.

Una altra de les novetats d’enguany serà el seu horari. Amb l’objectiu d’ampliar el seu públic participant, la cita tindrà lloc en dues franges horàries que cobriran des de les 11.30 del matí a les 14.30 del migdia, i des de les 20.00 fins a les 23.30h de la nit. D’aquesta manera, la nova proposta de Lo Vermutet ha despertat l’interès de nous establiments.

Cal destacar, que des del dia 18 fins al dia 26, els locals participants tindran a la venda tiquets anticipats amb tapa més beguda a un preu de 2 euros, un preu més barat que si es vol adquirir el mateix dia, que serà de 2 euros i mig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.