L’obra teatral “Neus Català, un cel de plom”, acte central del trentè aniversari de Teatre de Butxaca

El Teatre de Butxaca arriba al 30è. aniversari i per celebrar-ho ha preparat un seguit d’actes i accions dins el projecte general Mollerussa, saó de Ponent. La representació de l’obra teatral “Neus Català, un cel de plom”, és un dels plats forts dels actes previstos. L’obra, que tindrà lloc al Teatre L’Amistat aquest proper divendres dia 7 a les 10 de la nit, està interpretada per l’actriu Mercè Arànega que reviu damunt de l’escenari la biografia de la resistent antifranquista Neus Català.

Per altra banda, el proper dijous dia 5 a les 9 del vespre i damunt precisament de l’escenari del Teatre L’Amistat es presentarà el projecte “Mollerussa, saó de Ponent” que pretén aglutinar esforços de particulars, administracions i professionals per tal de promocionar la producció cultural lligada a Mollerussa i per extensió al territori de Ponent.  A l’acte, hi seran presents l’alcalde de Mollerussa Marc Solsona, el director de Teatre de Butxaca Jaume Jovells i el Dr. Francesc Foguet, nascut a Linyola, llicenciat en Filologia Catalana i gran coneixedor del món del teatre ja que és autor de llibres, estudis, articles, ponències, etc. ,  vinculades a experiències teatrals.

Així ho han explicat aquest matí l’alcalde Marc Solsona i el director de Teatre de Butxaca Jaume Jovells a la roda de premsa que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Mollerussa a la qual, també hi han estat presents el regidor de Cultura Joan Ramon Domingo i Cristina Simón, component del Teatre de Butxaca.  Solsona ha afegit que cal agrair al Teatre de Butxaca que tota la programació de celebració no sigui un acte tancat sinó que reverteixi a la ciutat.

Per la seva part Jaume Jovells ha comentat també que, el Teatre de Butxaca farà donació a l’Ajuntament de Mollerussa de tot el fons gràfic i documental de què disposa i que són una part important, encara que petita, de la història cultural de la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.