L’oferta de l’Ajuntament de Linyola, clara guanyadora de la votació per decidir el futur de l’Ateneu

Amb el 75% dels vots, l’oferta de l’Ajuntament de Linyola ha resultat la clara guanyadora de la votació per decidir el futur del centre cultural L’Ateneu del municipi que s’ha celebrat aquest dissabte.

D’aquesta manera, els socis de L’Ateneu disposaran de l’opció de mantenir la concessió administrativa del cafè bar durant almenys 10 anys. Així mateix, la proposta del consistori local té un import total de 180.000 euros, on es té previst comprar l’equipament per un import de 40.000 euros, que s’inclouria en els pressupostos de l’any 2019. Tot això amb l’objectiu de recuperar la faceta cultural d’un centre únic a la comarca.

La votació ha comptat amb la participació de 121 dels 168 socis de l’Ateneu, dels quals 91 han sigut favorables a l’oferta de l’Ajuntament de Linyola. Per altra banda, 21 han votat a favor l’opció de llogar les instal·lacions a supermercats Spar, i 4 a favor de la proposta esportiva presentada per Gestión Empresarial. També hi ha hagut 2 vots en blanc i 3 vots nuls. Cal afegir que del total de vots, 93 han sigut presencials i 28 per correu. D’aquesta manera, la jornada ha registrat un 72% de participació.

Ara, Ajuntament i centre es reuniran per acabar d’acordar diferents punts del tracte per tal de recuperar una sala de referència cultural al Pla d’Urgell.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.