L’Oficina de Turisme del Pla d’Urgell engega Tasta el Pla, una iniciativa de sortejos mensuals a través d’Instagram

Un instant de la presentació del concurs. FOTO: Consell Comarcal del Pla d’Urgell.

 

L’Oficina de Turisme del Pla d’Urgell engega avui Tasta el Pla, una iniciativa de sortejos mensuals, a través d’Instagram, de productes i experiències gastronòmiques al Pla d’Urgell. L’objectiu d’aquesta iniciativa és, segons ha dit el president del Consell, Josep Maria Huguet, dinamitzar el turisme i donar valor tant als productors com als restauradors, tot fent partícips comarcans, veïns i turistes.

La tècnica de Turisme, Imma Balcells, ha explicat que el primer dels sortejos engega avui, 14 de març, i es prolonga fins al proper dilluns, dia 20 de març. El guanyador o guanyadora, que es donarà a conèixer a través del compte d’Instagram de l’Oficina, @turismedelpla, podrà gaudir d’una experiència gastronòmica per a dues persones a càrrec del xef Jordi Vidal al restaurant La Guspira de Linyola. El premiat podrà recollir el val de l’experiència a l’Oficina de Turisme de la comarca, ubicada a la planta baixa de la Casa Canal de Mollerussa.

Per participar a Tasta el Pla, els requisits seran mensualment els mateixos, segons ha apuntat Balcells. Cal ser seguidor del perfil d’Instagram de Turisme, @turismedelpla, i de l’establiment o productor que hi col·labora, en aquest cas el restaurant La Guspira, @laguspira_restaurant. A més, s’haurà de clicar m’agrada a la fotografia del cartell del sorteig que es publicarà en cadascun d’aquests dos perfils. Per últim, s’ha de deixar un comentari, només al cartell que penjarà l’Oficina, amb el hashtag #tastaelpla i s’han d’etiquetar, en aquest mateix comentari, tres persones amb les quals es voldria gaudir d’aquesta experiència.

D’altra banda, l’Oficina de Turisme del Pla d’Urgell està activament connectada amb el visitant a través de l’usuari @turismedelpla a Facebook i també a Twitter i Instagram, les dues xarxes en les quals s’ha estrenat enguany. Cal destacar també que, des d’aquesta setmana, l’Oficina disposa de connexió gratuïta a Internet per als visitants.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.