L’Open Night enceta l’1 de juliol les Nits d’Estiu a Mollerussa, que s’allargaran fins a l’agost

La programació, amb una quinzena d’activitats, incorpora una Expo-Desfilada del mollerussenc Josep Rosell Santaularia i el Festival Minúscul

La programació de les Nits d’Estiu de Mollerussa s’allargarà enguany per primer cop fins al mes d’agost. Aquesta manté la tradicional Caminada a la llum de la lluna, recupera l’Open Night i incorpora el Festival Minúscul i una Expo-Desfilada organitzada pel mollerussenc Josep Rosell Santaularia, entre altres. En total seran una quinzena d’activitats culturals, la majoria de les quals a l’aire lliure.

L’Open Night de Mollerussa Comercial encetarà el 1 de juliol el cicle d’activitats, que seguirà el dia 7 amb un concert dels Uënsdei, entre altres propostes. Algunes de les novetats de la programació són un recital de Poemes de Jacint Verdaguer, a càrrec de Valentí Maymó i Jordi Lara, i l’Expo-Desfilada de Rosell Santaularia que tindrà lloc al carrer Ciutat de Lleida.

Les Nits d’Estiu clouran a l’agost amb els concerts del Festival Minúscul, que tindran lloc els tres primers dijous de mes, i també amb el concert Grup Ressò l’Albada, el dia 5, i el Mercat de Rebaixes d’Estiu, el dia 6.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.