L’Ordenança municipal de civisme rep el suport de tots els grups municipals

Unanimitat a l’hora d’aprovar l’Ordenança municipal de convivència ciutadana en el ple ordinari celebrat aquest dijous a l’Ajuntament de Mollerussa. Tot i el ple suport, els diferents grups municipals han puntualitzat diferents aspectes del projecte.

Per la seva banda, la portaveu del PSC, Teresa Ginestà, ha destacat la importància de comptar amb els mitjans de control necessaris perquè l’ordenança sigui efectiva.

Així mateix, el portaveu del Partit Popular, Joan Simeón, ha volgut matisar certs punts relacionats amb la convivència i interculturalitat a la ciutat.

Davant d’això, l’alcalde ha recordat que ja es té previst proposar la utilització d’agents cívics, i que l’ordenança està oberta a noves aportacions. Així mateix, Solsona també ha remarcat el sentit del projecte.

Cal afegir, que la moció de l’equip de govern i ERC per reivindicar l’1 d’octubre, i l’alliberació i retorn dels polítics catalans va tirar endavant tot i els vots en contra de PP i PSC.

Per últim, la modificació de crèdit per 67.000 euros de Fira de Mollerussa es va aprovar tot i els vots en contra d’ERC i PSC.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.