L’Orquestra de Cambra Catalana aterra diumenge al Teatre L’Amistat amb Joan Espina com a solista al violí

JOAN ESPINA

 

  • La música de Mozart serà un de les protagonistes del concert que començarà amb ‘Analogies del Mar’, de Jordi Rossinyol

 

El Teatre L’Amistat acollirà el proper diumenge dia 12 a les 7 de la tarda un dels concerts de la gira de l’Orquestra de Cambra Catalana, que en aquesta ocasió comptarà amb la col·laboració del reconegut violinista i fill de Mollerussa, Joan Espina, el qual és membre de l’Orquestra Nacional d’Espanya des del 2006, sent entre 2008 i 2018 solista de segons violins i actualment solista de primers violins. Espina, que també és membre de l’Orquestra de Cadaqués i director del grup barroc Pyrenaeus Ensemble,  interpretarà com a solista el concert per a violí número 3 en Sol Major de W.A.Mozart.

El programa començarà amb l’estrena d’Analogies del Mar, de Jordi Rossinyol, obra dedicada a l’Orquestra de Cambra Catalana. La Simfonia número 29 en La Major, també de Mozart, serà una altra de les peces interpretades per l’Orquestra de Cambra Catalana, fundada i dirigida per Joan Pàmies l’any 1986 i que dóna l’oportunitat d’actuar a joves intèrprets al costat d’una plantilla estable de professionals de prestigi; col·labora amb solistes novells del país al costat d’altres noms consagrats, com és el cas de Joan Espina. L’Orquestra de Cambra Catalana ha ofert més de sis-cents concerts al llarg de la seva trajectòria i ha actuat en alguns dels principals auditoris, cicles i festivals de música de l’Estat espanyol així com també a Albània, França, Itàlia, Irlanda, Polònia, República Txeca, Argentina o Xile, entre altres.

Les entrades per assistir al concert poden adquirir-se a través de la web www.teatrelamistat.com o a les taquilles del teatre dimecres, dijous i divendres de les setmanes de les representacions de 6 a 8 del vespre i també dues hores abans de començar l’espectacle.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.