Mancança de tècnics de salut mental al Pla d’Urgell

Una trentena d’institucions i entitats constitueixen la Taula de Salut Mental de la comarca per sensibilitzar i solucionar problemàtiques sobre aquest àmbit

Aquest divendres s’ha constituït la Taula de Salut Mental del Pla d’Urgell amb el principal objectiu de detectar les mancances en aquest àmbit que pateix la comarca i reclamar solucions a les administracions de Catalunya. En aquest sentit, la taula està formada per representants de diferents departaments del Govern així com d’institucions i entitats del territori.

En concret, la taula treballarà per lluitar contra l’estigma de patir un trastorn de salut mental i normalitzar aquest aspecte en l’àmbit laboral. Pel que fa a la mancança de serveis s’ha alertat que es necessiten més tècnics com psiquiatres i psicòlegs al territori.

Durant la constitució de la taula, que s’ha dut a terme a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, s’ha posat de manifest també que darrerament s’ha disparat l’afectació dels problemes de salut mental en els infants i adolescents del país.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.