Marató de música en directe al Festival MolleD.O.

Cinc grups locals actuen durant tot el dissabte a l’escenari ubicat a l’Avinguda del Canal

La música en directe és una de les protagonistes del dissabte de les festes de maig de Mollerussa gràcies al festival MolleD.O.  organitzat pel jovent de la capital del pla d’Urgell i l’associació Pla Sonor. Des de les 11 del matí i durant vuit hores diversos grups locals actuen a l’escenari ubicat a l’Avinguda del Canal . Una proposta pensada, bàsicament,  per reactivar la cultural musical de la ciutat.

Al llarg del dia passaran per l’escenari un total de 5 grups locals de tot tipus d’estils musicals. Per organitzadors i bandes un festival totalment necessari, més, si es té en compte la delicada situació cultural que es viu actualment en conseqüència de la pandèmia.

Durant el festival també actuaran els guanyadors del concurs DisCovers organitzat també per Pla Sonor  i dirigit a joves creadors.

El festival es realitza seguint totes les mesures protocol·làries per evitar el contagi de la Covid i al finalització de cada concerts es buida el recinte per tal de poder netejar l’espai del públic. Els concerts es complementen amb una proposta gastronòmica amb emprenedors joves de la comarca.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.