Marc Solsona renova alcadia amb les “persones en el centre” i amb “ambició en els reptes de ciutat”

Marc Solsona ha pres aquest dissabte al matí possessió del càrrec d’alcalde de Mollerussa i enceta així el seu tercer mandat consecutiu amb majoria absoluta. Ho fa després d’obtenir  9 vots a favor de la seva candidatura dels 17 regidors i regidores que componen l’Ajuntament de Mollerussa. L’escrutini de vots també ha repartit 5 vots a favor de la candidatura d’Engelbert Montalà i tres en blanc.

El batlle, que va obtenir 2.727 vots en les eleccions municipals del passat 26 de maig, emprén la nova legislatura que representi la ciutat de Mollerussa amb “humilitat en les relacions humanes, amb ambició en els reptes de ciutat i amb determinació en la defensa de les causes justes i els drets i llibertats”.

El portaveu d’ERC, Engelbert Montalà, ha emplaçat a l’equip de govern a llegir els resultats dels passats comicis, en referència al fet que hi ha 9 regidors a l’equip de govern i 8 a l’oposició. Concretament, 5 pel grup republicà.

En aquest sentit, el portaveu del PSC, Joel Bastons també ha manifestat la voluntat de que el nou govern treballi per un denominador comú, la ciutat de Mollerussa. Un objectiu que també ha compartit Joan Simeón, l’únic representant del Partit Popular al consistori.

L’Ajuntament de Mollerussa estrena mandat amb set cares noves. Junts per Catalunya incorpora a les regidories del consistori a Pere Garrofé, Anna Marina Carné i Ramon Teixidó. D’altra banda, es mantenen com a regidors respecte a la passada legislatura Xavier Roure, Rosalia Carnicé, Dolors Bargalló, Bernat Díaz i Joan Ramon Domingo.

Pel que fa a ERC, a banda d’Engelbert Montalà i Narcís Romà, que es mantenen, s’hi incorporen Letícia Carné (segona a la llista), Manel Solé (tercer) i Rosa Maria Florensa (quarta). Joel Bastons, del PSC, serà el regidor més jove a l’Ajuntament de Mollerussa.


Informa: Alba Cases i Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.