Marçal Piró, campió d’Espanya de Concurs Complet d’Equitació

marçal

El mollerussenc Marçal Piró Patau s’ha proclamat aquest passat cap de setmana Campió d’Espanya en la modalitat de Concurs Complet d’Equitació en la seva categoria d’edat corresponent a Ponis D. El genet del Pla d’Urgell va revalidar així el títol aconseguit l’any passat en categoria de Ponis B.

El mollerussenc i Creemully Melody van iniciar la competició situant-se en la primera posició a la prova de doma amb un 29,1 de penalització, una primera posició que van mantenir després d’un recorregut sense falta al cross amb un temps de 04:27 minuts i també un recorregut sense falta al salt.

Piró, que entrena amb el genet olímpic Albert Hermoso, també va participar al Campionat d’Espanya en la modalitat de Salt on després de guanyar la primera prova el divendres, dissabte va quedar eliminat no podent revalidar així, el títol aconseguit en aquesta disciplina l’any passat.

(Foto: FCH. Marçal Piró al centre amb altres campiones catalanes, Elsa Bosch a l’esquerra i Marta Cruz a la dreta)