Marçal Piró, campió d’Espanya de Concurs Complet en categoria juvenil

ET_LM_17

El genet de Mollerussa, Marçal Piró, s’ha proclamat aquest diumenge campió d’Espanya de Concurs Complet d’Equitació en la categoria juvenil, en la competició disputada a les instal·lacions de Yeguada Los Arcángeles, a Argamasilla de Alba (Ciudad Real).

Piró, a lloms de “Kira HDB”, va iniciar el campionat situant-se en la primera posició a la prova de Doma amb 28,4 punts de penalització. Una primera plaça que va mantenir després de completar la de Cross (1,6 punts), i la de Salt d’Obstacles amb un 0, que el va conduir a liderar la classificació final amb 30 punts, i per consegüent, penjar-se una treballada medalla d’or.

campeon_juvenil (1)

El mollerussenc amplia així el seu palmarès nacional de Complet després de proclamar-se campió estatal en la modalitat de Ponis l’any passat, i campió de Catalunya juvenil el passat mes de setembre, també a lloms de “Kira HDB”. Recordar, que la promesa de l’hípica lleidatana va finalitzar en una meritòria 12a posició en el seu primer campionat internacional amb la selecció espanyola, que va disputar al juliol.

El seu entrenador, Albert Hermoso, també va participar en el Campionat de Concurs Complet en la categoria absoluta. El genet d’Os de Balaguer va finalitzar en la quarta posició amb 65,1 punts muntant a “Quilate 32,53%”.

Informa: Redacció