Mascançà aposta pels directes d’Instagram per apropar els seus estudis

IMG-20200526-WA0016

El Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà va engegar fa dues setmanes un nou projecte a través d’Instagram per tal d’acostar al públic les diferents investigacions que l’entitat porta publicant a la seva revista des de fa una dècada. La proposta es duu a terme amb l’eina dels directes d’Instagram, retransmissions en format conversa amb autors i col·laboradors de l’entitat. Els directes, que es realitzen cada dos divendres a les 19 hores al compte de l’entitat, compten en cada edició amb una temàtica concreta (art, història, política, guerres, natura…) emmarcada dins del Pla d’Urgell.

Les retransmissions tenen una durada d’uns 30 minuts on l’investigador presenta el tema i, un cop acabada la xerrada, es dóna pas a les preguntes que els espectadors poden fer des de les seves cases al xat de la plataforma. Els directes son dinamitzats per Jordi Bonilla amb l’assessorament de Daniel Altisent i Jordi Soldevila, qui fou el primer convidat de la secció el passat 15 de maig amb una conversa sobre republicanisme al Pla d’Urgell als segles XIX i XX.

Nova entrega el proper divendres amb Jordi Domingo

La pròxima entrega d’aquest nou projecte del Centre de Recerques serà aquest divendres 29 de maig a les 19 hores i comptarà amb la participació de Jordi Domingo, sociòleg, professor a la Universitat de Lleida i soci de Mascançà, que oferirà una reflexió al voltant de la societat del Pla d’Urgell, posant el focus en els canvis que ha sofert l’entorn durant tot aquest temps i, en conseqüència, les mateixes persones que formem part de la comarca.

Per totes aquelles persones que no puguin seguir la conversa en directe, Mascançà ofereix la possibilitat de recuperar aquesta i totes les que es realitzin al seu compte d’Instagram (@centrederecerques) o al seu canal de YouTube.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.