Mascançà rep el Premi Victorina Vila

EIjjSKsXYAElIIs

  • L’entitat ha estat reconeguda per la feina en la promoció de la cultura

El Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà ha estat guardonat amb el Premi Victorina Vila aquest dilluns 4 de novembre de 2019 al Palau d’Anglesola. El reconeixement s’ha donat per la promoció de la cultura cap a la comarca i cap al conjunt de Catalunya. El premi l’ha recollit el president Jaume Suau que ha dirigit unes paraules a l’auditori en nom de l’entitat. Suau ha repassat la tasca feta per les diferents juntes i presidents que ha tingut el Centre aquests darrers deu anys i n’ha destacat la feina del conjunt dels seus membres. El president ha agraït el reconeixement

El Premi Victorina Vila l’atorga la Federació Regional d’ERC de Lleida cada any a entitats que defensin els valors republicans, promocionin la cultura catalana i que defensin Catalunya. Aquesta ha estat la setena edició del premi que ha guardonat Òmnium Cultural (2013), el Col·lectiu Cultural Cappont (2014), l’Ateneu Popular de Ponent (2015), l’Ateneu Garriguenc (2016), l’Associació del Patrimoni Artístic i Cultural de Torà (2017) i la Revista Sió (2018). El Premi a entitats va acompanyat del Premi Víctor Torres dedicat a persones que s’hagin destacat en els valors esmentats. Enguany el premiat ha estat el periodista balaguerí Francesc Canosa.

IMG-20191104-WA0028

L’acte l’ha obert una conferència de l’exconseller Josep Manuel Tresserras i ha estat acompanyat de diversos càrrecs del partit, com el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn o l’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balcells. L’entrega de premis ha estat seguit d’una trentena de persones que han acudit a local Sociocultural del Palau d’Anglesola.

IMG-20191104-WA0010


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.