Matías Alonso insta a Junqueras des de Mollerussa a dialogar amb el Govern de l’Estat

Matias Alonso (C’s) a la Fira de Sant Josep.

El secretari general de Ciutadans (C’s), Matías Alonso, ha instat al conseller d’Economia Oriol Junqueras a “dialogar amb el Govern d’Espanya en benefici de tots els catalans”. Alonso ho ha dit en relació a la reunió que mantindran aquesta tarda el conceller, Oriol Junqueras, amb el Ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, per parlar del finançament català.

Durant una visita a la Fira de Sant Josep de Mollerussa, acompanyat per diputats i regidors de Ciutadans, Alonso ha recordat els problemes de liquiditat a Catalunya i per això ha instat a Junqueras a “mantenir la lleialtat institucional en les relacions amb les diferents administracions públiques”. Així mateix ha afirmat que és “positiu que Junqueras dialogui amb el Ministre per intentar resoldre la situació de les arques de la Generalitat”.

El secretari general de Ciutadans, ha destacat l’èxit de la Fira de Sant Josep de Mollerussa i ha assegurat que“l’economia catalana ha de seguir ampliant els seus mercats cap a l’exterior”.

En relació a l’últim baròmetre publicat pel Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Matías Alonso ha assegurat que“els ciutadans estan premiant la capacitat de diàleg de C’s i les reformes que ha plantejat”. El secretari general de C’s ha destacat que “el que Espanya necessita són reformes i no ruptura” i ha afegit que“Ciutadans té un projecte de canvi ambiciós per aconseguir-ho”.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.