Meir Margalit sobre Catalunya: “Estic molt preocupat, algunes coses em recorden a episodis de la història israeliana”

L’activista israelià Meir Margalit ha visitat Mollerussa per tal de signar el llibre d’honor abans de rebre el reconeixement Ànima Ciutat de Mollerussa per la seva defensa dels Drets Humans i per la seva tasca humanitària, el compromís polític i la recerca científica al voltant del conflicte palestino-israelí. Margalit va mostrar el seu “suport al dret de lliure determinació del poble català” tot i que es va mostrar preocupat perquè en els darrers dies ha vist coses que li recorden a la historia israeliana.

La gala del lliurament del premi, que va tenir lloc al Restaurant Resquitx de Mollerussa, ha acollit la X Vetllada Solidària Ángel Olaran, i amb aquesta, la segona edició d’aquests reconeixements que han reunit 450 persones.

També es va voler premiar a través dels Reconeixements Ànima d’Honor Àngel Pujol, la tasca d’entitats i persones a títol individual per la seva labor duta a terme en l’àmbit més local. En aquest cas, els distingits van ser els germans Franciscans de la Creu Blanca, l’Agrupament Escolta i Guia Cal Met, Teresa Aymerich Torrades, Jaume Capell Escoda i Josep Ripoll Ballesté.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.