Més de 1.200 alumnes es beneficiaran de les ajudes escolars que ofereix el Consell Comarcal del Pla d’Urgell

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell destinarà més d’1.300.000 euros a la gestió del servei de transport i de les beques i ajuts individuals per a menjador del nou curs escolar 2019-2020 que s’enceta aquest dijous.

En aquest sentit, enguany hi haurà 20 rutes de transport escolar a tota la comarca de les que se’n beneficiaran diàriament 610 alumnes, 43 dels quals faran parada a l’Institut Mollerussa IV, una de les novetats del curs. Pel que fa al cost d’aquest servei s’estima que sigui similar al del darrer any, que va ser d’aproximadament 1.014.887 euros.

Així mateix, enguany s’han registrat 656 peticions per beneficiar-se de la línia d’ajut per a menjador escolar que el Consell convoca anualment destinada a famílies amb dificultats socioeconòmiques. Concretament el servei, que compta amb 600 usuaris diaris i té una previsió pressupostària superior als 234.000 euros, s’adreça a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil de centres educatius sufragats amb fons públics.

L’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal gestiona els menjadors escolars de 21 centres docents de la comarca. I també es fa càrrec per un import de gairebé 60.000 euros de les beques garantides de menjador obligatori a centres especials i concertats del Pla d’Urgell.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.