Més de 1.500 escoltes i guies es retroben a Ivars d’Urgell amb el Boom

16 agrupaments de diversos pobles i ciutats tornen a reunir-se celebrant la trobada més gran de la demarcació Nord-Occidental

Més de 1.500 infants i joves de 16 agrupaments escoltes de la Demarcació Nord-Occidental s’han aplegat aquest cap de setmana a Ivars d’Urgell, celebrant el Boombàstik, una macrotrobada que ha reunit durant dos dies a escoltes de 6 a 19 anys de tota la província de Lleida i que enguany ha servit per tal que els diferents agrupaments es retrobessin després de dos anys sense poder celebrar aquest tipus d’esdeveniments.

La trobada va començar el dissabte a les 11 del matí a l’espai Regué amb una presentació dinamitzada de l’eix i, posteriorment, es va realitzar una rua pel poble per tal de distribuir els diferents infants i joves i començar a dur a terme les activitats per branques (grups d’edat). Durant tot el dissabte, les diferents branques van ocupar els carrers i places d’Ivars amb jocs, gimcanes, tallers i debats dinamitzats pels caps i quel·les dels diferents agrupaments. La jornada va cloure a la nit amb les respectives vetllades a diferents espais del municipi.

El diumenge a les 11 del matí es va reprendre novament la rua fins a arribar a l’espai central, on es va tancar l’eix amb una activitat conjunta entre totes les branques. El Boombàstik va cloure amb el ball conjunt de la cançó oficial,  diversos parlaments i un dinar de germanor.

La Demarcació Nord-Occidental està formada per 18 agrupaments escoltes i guies d’Agramunt, Arbeca, Artesa de Segre, Balaguer, Belianes, Bellpuig, Cervera, Fraga, Guissona, Ivars d’Urgell, Linyola, Lleida, Mollerussa, el Palau d’Anglesola, la Pobla de Segur, la Seu d’Urgell, Tàrrega i Verd.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.