Més de 10.000 persones gaudeixen enguany de l’Aventura de Nadal i la seva trentena d’activitats

L’aventura de Nadal de Mollerussa ha acollit un total de 10.223 persones en la seva 28 edició que ha tingut lloc del 26 de desembre al 4 de gener al Pavelló Firal de Mollerussa. La xifra de visitants suposa un increment del 15% respecte a l’any passat que ha comportat també un increment del 6% pel que fa a les entrades venudes, que han estat de 5.171.

Un dels objectiu d’enguany ha estat potenciar la qualitat dels espectacles i tallers oferts com a complement a la quinzena d’atraccions mecàniques i inflables que albergava el parc.

Quant a les atraccions mecàniques, el parc ha comptat amb una quinzena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres. Així mateix, també hi ha hagut un espai per a les manualitats, a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, que també s’han fet càrrec del Racó dels Petit pensat per a infants de fins a 4 anys, i per a Ràdio Ponent, que un any més ha estat present a l’Aventura de Nadal.

Per coordinar tot el funcionament del parc s’han contractat 18 joves de Mollerussa, formats amb els cursos que s’ofereixen des de l’Oficina Jove, per tal de fer de monitors amb l’objectiu de potenciar també la contractació en aquest sector de la població.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.