Més de 10.000 visitants han passat per la primera fira Mollerussa E-Vents

La primera fira Mollerussa E-Vents ha tancat portes aquest diumenge amb un balanç satisfactori, tant pel nombre de visitants que hi han passat durant tot el cap de setmana com per la valoració excel·lent que han fet els seus expositors pel que fa al format del saló. Activitats com ara les desfilades de moda, les actuacions musicals i també les degustacions gastronòmiques han estat tot un revulsiu per a fer venir a conèixer el nou certamen de la capital del Pla d’Urgell, que ha vist passar gent de totes les edats.

L’horari de tarda i nit, allargant divendres i dissabte fins a les dues de la matinada, també ha sigut positiu de cara a tancar vendes, que s’han produït a totes les franges horàries d’obertura de la fira.

Després de l’èxit d’enguany, des de Fira de Mollerussa valoraran el funcionament del nou certamen per veure quins canvis es poden introduir, com per exemple si manté el disseny actual, que ha sigut aprovat amb nota, o si es fa una aposta per tornar a ser innovadors en la carta de presentació del saló.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.