Més de 120 empresaris de Lleida a la 3a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital

Mollerussaha acollit aquest divendres la 3a trobada empresarial sobre transformació digital a Lleida organitzada conjuntament per Fira de Mollerussa i la firma Xtrategics. Una jornada on experts en màrqueting i diferents empreses del territori han compartit nous reptes i oportunitats que es presenten en l’actualitat per impulsar els negocis.

La trobada, a la qual hi han assistit més de 120 empresaris i que ha estat conduïda pel còmic Pedro Llamas, ha comptat amb diferents ponències a càrrec dels professionals del sector. Un exemple n’és la conferència ’21 dies de venda per internet’ a càrrec de Jordi Martinez, soci de l’empresa Xtrategics on s’ha parlat de les oportunitats de crear un negoci de compra-venda per internet acompanyat d’un anàlisi de la situació actual en aquest àmbit. També s’ha dut a terme la ponència ‘Com triomfar a la 4a revolució industrial’ impartida per Josep Maria Canyet, tertulià a RAC1 i La Vanguardia, qui ha posat damunt la taula el recorregut i els nous avenços de la indústria al llarg de tota la història.

De manera general, en la trobada s’ha parlat de les avantatges que aporta Internet a les empreses i com s’han d’utilitzar per donar-se a conèixer i arribar als possibles clients, així com la manera d’aprofitar la digitalització per fer les empreses més eficients.

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.