Més de 120 empresaris i professionals participen en la 1a Trobada sobre Transformació Digital de Lleida

Un instant de la jornada que ha tingut lloc aquest divendres a El Palau d’Anglesola.

 

Més de 120 empresaris i professionals de 80 firmes lleidatanes han participat avui en la primera Trobada Empresarial sobre Transformació Digital de Lleida organitzada per la consultora lleidatana Xtrategics a l’Edifici Sage del Palau d’Anglesola. Especialistes en innovació i transformació digital de Google, Marca Barcelona, ISDI, Buylevard.com i Xtrategics han exposat les seves experiències i casos d’èxit al llarg de la jornada que ha acabat amb un lunch networking on els assistents han intercanviat impressions i contactes.

Sergio Hornillos, soci d’Xtrategics, ha basat la seva ponència en 15 tuits que ha desenvolupat durant la seva intervenció. En aquest sentit, ha dit que “l’era analògica ha donat pas a la digital sense gairebé adonar-nos”. Per la seva banda, el fundador de Buylevard.com i Reskyt.com, Lluís Garcia, ha recordat que, de mitjana, “consultem el mòbil unes 150 vegades al dia, una petita mostra de com la nostra vida s’ha digitalitzat”.

Mentre, Rosa Romà, directora de Comunicació de l’Hospital Vall d’Hebron i responsable de Marca Barcelona (2011-2015) ha incidit en la importància de la presència digital de les empreses. Al seu torn, Fátima Gallo, Digital Talent Manager a l’Instituto Superior para el Desarrollo de Internet (ISDI) defensa que “si el negoci vol digitalitzar-se, també s’ha de digitalitzar l’organització i el talent“.  Finalment, Laura De Alcalá, Agency Account Strategist de Google Partners, ha introduït les campanyes de Google Adwords, com han de dissenyar-se per ser eficients i com maximitzar les inversions publicitàries dels anunciants.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.