Més de 200 torxes han il·luminat Mollerussa en la Marxa de Torxes per la República

Més de 200 torxes han il·luminat la ciutat de Mollerussa aquest dilluns a la nit per demanar el desplegament de la República Catalana en una renovada edició de la Marxa de Torxes. L’esdeveniment d’enguany ha estrenat un nou recorregut que ha iniciat i finalitzat el seu trajecte a la plaça de davant del Teatre l’Amistat i futura plaça 1 d’octubre. Així mateix, la marxa ha recorregut els carrers de Ferrer i Busquets, Ronda Sant Pere, Avinguda Catalunya, Plaça Sant Jaume, Balmes, 11 de Setembre, i Ciutat de Lleida, on els participants han cridat diferents consignes a favor de la independència i de l’alliberament dels polítics catalans empresonats.

L’altra novetat de l’edició d’aquest any ha sigut el seu canvi de nom, ja que l’esdeveniment ha passat a anomenar-se Marxa de Torxes per la República en comptes de per la Independència, un fet que des de l’organització de la cita consideren necessari donat el nou escenari polític que viu el país des del passat 1 d’octubre.

L’esdeveniment també ha comptat amb ballades de sardanes i balls de bastons previs a la marxa que s’ha realitzat en la vigília de la Diada Nacional de Catalunya.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.