Més de 3.500 espectadors gaudeixen de l’edició virtual de la Mollerussa Lan Party

Mollerussa Lan Party 2020 - edició virtual (2)Més de 3.500 espectadors, unes 5.000 visualitzacions i 212 inscrits són les xifres estimades en el moment de tancament d’aquesta nota pel que fa a la 13a Mollerussa Lan Party, una trobada organitzada per Fira de Mollerussa i l’Associació Mollerussa Lan Party i que enguany s’estrenava en format virtual davant la impossibilitat que se celebrés presencialment als Pavellons Firals de la capital del Pla d’Urgell davant la situació sanitària. El director de l’ens firal, Xavier Roure, mostrava la seva satisfacció per les dades assolides i haver pogut mantenir la convocatòria amb l’adaptació del seu format.

En aquesta mateixa línia s’ha expressat també Eduard Roca, de l’Associació Mollerussa Lan Party, qui ha afegit que el feedback amb els participants a través de les xarxes socials ha estat molt positiu, aplaudint el fet d’haver pogut gaudir de la trobada així com dels tallers que s’han portat a terme.

La 13a edició de la Mollerussa Lan Party arrencava ahir divendres a les 6 de la tarda, mentre que la final tindrà lloc aquest dissabte a les 9 de la nit i tot apunta que es prolongarà fins a mitjanit. En total, 212 inscrits en els quatre tornejos que s’organitzaven: League of Legends, Valorant, Hearthstone i Teamfigth Tactics.

Destacar que del total d’inscrits, 160 ho feien en els 33 equips que es van apuntar a la parada del Circuito Tormenta – la lliga amateur de League of Legends a Espanya – a la Mollerussa Lan Party i que esdevenia una de les novetats de l’edició d’enguany gràcies a l’aliança establerta amb l’empresa Gamesports Lleida.

La trobada clourà aquesta matinada amb el lliurament de premis. En aquest sentit, i si bé no estava previst que hi hagués premis en metàl·lic, finalment sí que hi haurà un de 600 euros al millor dels 33 equips apuntats a la parada del Circuito Tormeta, premi que està patrocinat per l’espònsor Miren gotes oftálmicas i que s’afegirà al repartiment de productes i obsequis enviats per les diferents firmes col·laboradores amb el certamen.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.