Més de 300 alumnes de 1r d’ESO participen a la 7a Trobada Esportiva Escolar de Secundària

Uns 300 alumnes de 1r d’ESO  dels Instituts Terres de Ponent, La Salle i Institut La Serra de Mollerussa han participat a la 7a Trobada Esportiva Escolar de Secundària que s’ha fet a les instal·lacions esportives municipals.

L’objectiu és fomentar l’activitat física saludable i la relació dels nois i noies de 1r d’ESO de la comarca, potenciant l’aspecte lúdic per damunt del competitiu.

La organització de l’activitat, que s’emmarca dins les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal i que també està impulsada pels Plans Educatius d’Entorn, ha anat a càrrec dels professorat del Seminari d’Educació Física del Pla d’Urgell conjuntament amb l’alumnat del Cicle Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives de l’Institut Joan Oró de Lleida, que s’han encarregat del monitoratge.

Durant el matí i en forma de rotacions de 30 minuts, l’alumnat ha pogut practicar des d’esports més clàssics com el voleibol o el futbol sala, a esports menys habituals com l’hoquei sala, esports tradicionals com les bitlles catalanes, activitats dirigides com el ball esportiu i activitats lúdiques i de lleure.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.