Més de 300 alumnes d’una vintena d’escoles de Lleida clouran a Mollerussa el programa ‘Saltem i ballem’

Mig miler d’alumnes de primària i secundària de Mollerussa han dut a terme enguany a les escoles el programa ‘Saltem i Ballem’ que promou la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida. L’activitat s’ha recuperat enguany a la ciutat en el marc de la capitalitat de la sardana i clourà aquest dissabte a les 5 de la tarda amb la 26a Trobada Intercomarcal Escolar, en la que més de 300 persones d’una vintena d’escoles de Lleida ballaran al Parc Municipal.

La cloenda del ‘Saltem i Ballem’ arriba dos setmanes després que, en el marc de les Festes de Sant Isidori, hi hagués una trobada de centres escolars de Mollerussa, en la qual hi van prendre part més de 600 alumnes. A banda de les noves incorporacions de la capital del Pla d’Urgell, el programa ha notat un increment de participació d’escoles de poblacions com ara Bellpuig, Tàrrega o la ciutat de Lleida. D’aquesta manera, s’hi han sumat un miler de nens i nenes, aproximant-se a un total de 1.800 persones d’una cinquantena de centres educatius de la província.

Després de la trobada d’aquest dissabte, l’activitat sardanista a Mollerussa continuarà el dia de Sant Jordi. Aquest dimarts s’ha complert un mes de la proclamació de Mollerussa com a Capital de la Sardana i des de l’Ajuntament de la ciutat s’ha fet una valoració positiva de la participació a les activitats que s’han dut a terme fins ara.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.