Mes de 300 persones celebren el 25è aniversari de l’Associació de dones Albada

Un moment de l’acte commemoratiu al restaurant Resquitx.

 
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dissabte al dinar de celebració del 25è aniversari de l’Associació de dones del Pla d’Urgell Albada i la 18a Trobada Intercomarcal d’Associacions de Dones de Lleida.
Més de 300 persones s’han reunit per tal de celebrar aquests dos esdeveniments que també han comptat amb la presència de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; del president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep M. Huguet; de la coordinadora territorial de l’Institut Català de la Dona (ICD) a Lleida, Carme Castelló, i de la presidenta de l’Associació Albada, Carme Tantull.
En la seva intervenció, Reñé ha felicitat les associacions de dones per la tasca que desenvolupen i, especialment aquest any, a l’Associació Albada pel seu 25 aniversari. “A la demarcació de Lleida hi ha comptabilitzades 200 associacions de dones i, tenint en compte que hi ha 231 municipis, aquesta quantitat demostra la gran capacitat de trobar-se i compartir que teniu”, ha indicat.

Reñé també ha agraït i ha manifestat el seu reconeixement a “les mares, filles, companyes, amigues i esposes que amb el seu esforç han fet possible que avui siguem on som”.

El president de la Diputació de Lleida ha finalitzat la seva intervenció encoratjant a “participar i ser protagonistes d’aquest moment històric que vivim al país per tal d’aconseguir la millor qualitat de vida de tots els ciutadans”.

L’Associació Albada es va crear l’any 1990 per un grup de dones amb l’objectiu de tenir un lloc on trobar-se, compartir les seves inquietuds. Al llarg d’aquests 25 anys l’entitat també ha organitzat diferents activitats, com viatges, tallers de cuina, ceràmica i pintura, conferències o cant coral.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.