Més de 300 persones participen del programa Fitestiu, que aquest dissabte oferirà la tercera sessió

Activitat a la piscina (Autor: Aj. Mollerussa)

Activitat a la piscina (Autor: Aj. Mollerussa)

 

Més de 300 persones han participant en el programa Fitestiu a través de les dues sessions gratuïtes que ja s’han dut a terme des que va començar la temporada a les piscines municipals, que aquest dissabte acolliran la tercera sessió. En total, aquest estiu al regidoria d’Esports ha programat quatre sessions d’aquesta activitat, que es va començar a impulsar la temporada passada amb una bona acollida de públic.

L’activitat, que està dirigida per una monitora de les piscines municipals, es realitza a partir de les 7 de la tarda en dissabte i està oberta a tots els públics. Després de la d’aquest dissabte, la darrera sessió es farà el proper 8 d’agost.

Nou rellotge a les piscines

D’altra banda, la brigada municipal instal·larà a final d’aquesta setmana un rellotge a la paret de la piscina coberta per tal de donar resposta a una de les demandes que els usuaris van fer a finals de la temporada passada a través de l’enquesta de qualitat del servei que l’Ajuntament va dur a terme per conèixer la seva opinió i que enguany es repetirà. El rellotge estarà fixat amb una plataforma que permetrà el seu ús durant la temporada a les piscines d’estiu mentre que durant el curs escolar seran els usuaris de la piscina coberta els que se’n beneficiaran.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.