Més de 300 vestits de paper s’exhibiran al Teatre L’Amistat amb l’objectiu d’obtenir un ‘Record Guinness’ els pròxims 6 i 7 d’octubre

El Teatre L’Amistat de Mollerussa serà l’escenari els pròxims dies 6 i 7 d’octubre de l’exposició de més de 300 vestits de paper. La fita opta a ser validada per l’organització del World Guinness Records i comptarà amb vestits que han participat en el Concurs Nacional al llarg de les 52 edicions que s’han portat a terme. La internacionalització de l’esdeveniment s’espera que signifiqui un pas endavant perquè la candidatura d’aquest certamen, així com el treball que l’envolta, sigui considerat Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

En la mateixa línia, la cita també tindrà la voluntat de reivindicar el treball minuciós i delicat que es porta a terme per dissenyar i crear un vestit, i que a vegades s’escapa a la vista de l’espectador.

La mostra inclourà el centenar de vestits que formen l’exposició permanent que es pot veure al Museu de Vestits de Paper, a la qual s’hi s’afegiran uns 200 vestits més que s’han rehabilitat i formen part del fons del museu. A banda de l’exposició, també es portaran a terme diferents tallers per aprendre i donar a conèixer les diferents tècniques que es fan servir per confeccionar un vestit de paper.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.