Més de 4.000 persones visiten la 3a edició de la Fira de la Camamilla

La consellera d’Agricultura, Meritxell Serret, ha presenciat aquest diumenge l’exhibició d’una setantena de tractors antics, d’entre els anys 40 i 80, que han estat exposats en el marc de la 3a Fira de la Camamilla de Linyola. Aquest ha estat un dels actes centrals del certamen, que, durant el matí, ha comptat amb la visita de més de 4.000 persones, algunes d’elles provinents de les províncies de Barcelona i Tarragona.

La planta remeiera es vol utilitzar com a eina de promoció turística de la localitat del Pla d’Urgell i a la vegada com a element per a diversificar l’economia agrícola de la zona. La camamilla ha estat protagonista en el recorregut de les 35 parades de la fira, a més de les activitats paral·leles que s’han dut a terme durant tot el cap de setmana en diferents espais del centre de la localitat.

A més, ha estat present a la gastronomia, gràcies a la col·laboració de diversos establiments de Linyola. El públic també ha pogut conèixer les seves propietats i les d’altres plantes aromàtiques en una de les exposicions del certamen. L’altra mostra ha estat dedicada als tractors, en aquest cas en miniatura, i també als artistes locals. Tots ells s’han ubicat en l’antic molí del municipi, que portava més de dues dècades tancat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.