Més de 400 infants i joves participen als campus esportius de Vila-sana

Procedents de diversos punts del país i de França, aprenen hoquei i gaudeixen al Bike Park

Vila-Sana s’ha convertit aquest juliol en un epicentre esportiu i lúdic amb l’arribada de més de 400 joves i infants provinents des de diversos punts de Catalunya, d’altres ciutats de l’Estat espanyol, o inclús des de França. Concretament, han tingut lloc dos campus amb els quals ha col·laborat activament l’Ajuntament de Vila-sana.

Per una banda, s’ha celebrat, al llarg de tres setmanes, el campus Lluís Rodero, en el qual més de 200 nens i nenes han practicat hoquei, han millorat en aquest esport gràcies a un professorat d’alt nivell, i alhora, s’han fomentat valors positius com el de l’amistat i el del treball en equip.

Per l’altra, el Bike Aventura Park ha ofert, al llarg de cinc setmanes, un campus propi en les seves instal·lacions i dues setmanes de campaments on s’ha practicat el ciclisme lúdic en diferents punts de Catalunya. En aquest cas, també hi ha participat més de 200 nens i nenes practicant anglès, cuidant i aprenent dels animals del Park i de l’entorn, amb estones de piscina i jocs d’aigua, però sobretot gaudint de la bicicleta amb amics.

Per Joan Sangrà, alcalde de Vila-sana, és una nova fita que el municipi s’hagi convertit aquest estiu en un nucli esportiu i lúdic amb joves procedents d’arreu. A més de ser un benefici important per a les pròpies instal·lacions, aquestes visites fomenten el coneixement del territori i dels atractius del municipi, així com ajuden al comerç i al món de la restauració local. Sangrà afegeix que això és “tot un nou impuls que ajuda a posicionar Vila-sana com una població on l’esport i l’educació del treball en equip són un referent” i, a la vegada, “reforcen l’economia del municipi”.Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.