Més de 800 alumnes del Pla d’Urgell veuen una obra de teatre en anglès que consciencia sobre l’assetjament escolar

Més de 800 nens i nenes de diferents escoles del Pla d’Urgell han gaudit aquest dilluns d’una obra de teatre en anglès. La proposta, que forma part de les activitats de dinàmica educativa comarcal, no només els serveix per millorar els coneixements d’aquesta llengua, sinó que també es potencien valors com el de l’amistat i la integració pert tal d’evitar l’assetjament escolar.

A través d’un concurs de ball ambientat a la recta final d’unes colònies d’estiu, nens i nenes de tercer i quart de primària de diferents centres de la comarca reflexionen sobre l’amistat i la integració. És l’objectiu de l’espectacle Freaky, que la companyia Blue Mango interpreta totalment en anglès.

El Teatre L’Amistat de Mollerussa ha acollit aquest dilluns aquesta activitat, que és una de les que té més demanda del conjunt de propostes de Dinàmica Educativa Comarcal.

L’obra de teatre és el punt culminant d’un treball previ que han fet a classe, ja que la mateixa companyia proporciona una proposta didàctica als centres que inclou les diverses cançons que en aquesta ocasió han cantat amb ells.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.