Més de cent botigues al 5è Mollerussa Open Night, que es consolida com la “Festa de les Rebaixes”

Més d’un centenar de comerços adherits a l’associació Mollerussa Comercial participaran en la cinquena edició del Mollerussa Open Night, que tindrà lloc l’1 de juliol, durant la nit de divendres i la matinada de dissabte. L’entitat ha aconseguit superar la xifra de participació, que l’any passat va ser de 88 establiments, consolidant d’aquesta manera l’esdeveniment com el més important de l’any a la ciutat a nivell comercial.

El 5è Open Night coincidirà enguany amb l’inici oficial de la campanya de rebaixes d’estiu, lema que es vol adoptar d’ara endavant. D’entre les activitats previstes, s’incorpora un campionat de botifarra solidari amb la col·laboració del Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament.

La festa s’iniciarà a les 9 de la nit amb el tradicional Running Open Night al qual hi van participar 400 persones l’any passat. Després hi haurà un espectacle de dansa del ventre i a continuació un altre d’humor. Tot plegat fins a les 12 i un minut quan s’obriran de nou les botigues amb l’animació de diversos dj’s per tot el centre comercial i sortejos entre tots els compradors.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.