Més de dos-cents coristes canten contra el càncer a Miralcamp

El municipi del Pla d’Urgell ha estat escenari de l’acte central que l’Associació Contra el Càncer a Lleida ha celebrat aquest 4 de febrer, Dia Mundial Contra el Càncer

La lectura del manifest del Dia Mundial Contra el Càncer ha estat el preludi de la cantata que 13 corals de ponent i més de dos-cents cantaires han realitzat al pavelló poliesportiu de Miralcamp en l’acte central a Lleida d’aquest 4 de febrer contra el càncer.
El concert l’ha organitzat l’Associació Contra el Càncer a Lleida i han participat corals arribades de tots els punts de la geografia lleidatana. La idea genuïna era fer un concert amb la coral de l’associació, però tal com destaquen des de la junta la col·laboració en aquests casos sempre ajuda a sumar.
El concert ha estat el punt final d’una setmana plena d’actes i que per primer cop la commemoració central s’ha fet fora de la capital de província. El pavelló s’ha omplert amb prop d’un miler de persones que han pogut gaudir d’un espectacle, però que sobretot han pogut col·laborar amb l’associació qui destinarà tot els beneficis a la lluita contra el càncer.
Així doncs un acte emotiu i especial en què també s’ha fet esment a algunes dades rellevants de la darrera campanya de l’associació com per exemple que el 2030 el càncer afecti un de cada tres homes i una de cada dues dones.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.