Més de mig miler de persones participen al ‘Poal Solidari’ a benefici d’Open Arms

Més de mig miler de persones han participat, al llarg d’aquest dissabte, en la segona Jornada Solidària del Poal, que enguany ha recaptat fons a benefici de l’ONG Open Arms. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Juvenil Poal Solidari, també ha posat de manifest la realitat de les persones que intenten arribar a Europa a través de la mar Mediterrània. Ho ha fet mitjançant una desena d’activitats pedagògiques i socioculturals on hi han pres part tant infants com adults.

En aquest sentit, un dels actes destacats ha estat la ponència oferta per un membre de l’Equip de Rescat en Emergències de Catalunya (EREC), que dóna ajuda humanitària i servei mèdic als camps de refugiats. Concretament, ha explicat l’experiència personal viscuda a territori grec i quina és la realitat social de les persones que són rescatades a la mar.

Al llarg de la jornada també s’ha realitzat un espectacle de màgia a càrrec de ‘Mags del món’, un de teatral per part de ‘Poal Solidari’, un de foc dels Saltimbankis de Bellvís i una cercavila dels Gegants, Grallers i Tabalers de Golmés. Així mateix, un dels actes més multitudinaris ha tornat a ser el dinar popular, que enguany ha reunit 140 persones i ha donat pas el berenar de l’AMPA. Pel que fa a l’apartat musical, els concerts dels grups Iglü, Bredda, Viverrids y Dj Scribes han amenitzat la jornada.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.