Meseguer afirma que l’ampliació de l’escola i la residència del Palau d’Anglesola serà una realitat si governa de nou Junts x Catalunya

buch1

Miquel Buch va visitar aquest dijous ambdues instal·lacions, de la mà de la candidata Montserrat Meseguer i la resta del seu equip. El conseller ha admirat els projectes d’ampliació dels dos equipaments i ha remarcat que són els únics, d’entre totes les altres propostes que s’han presentat, que s’ajusten a les necessitats reals de la població del Palau d’Anglesola.

En aquest sentit, el conseller ha donat tot el seu suport a l’equip de JxCat-El Palau i els ha animat a seguir treballant de valent pel seu municipi, com han fet fins ara. “El Palau d’Anglesola ha fet un canvi extraordinari des de què Montserrat Meseguer ha assumit l’alcaldia. S’han millorat els equipaments com el poliesportiu i les piscines; se n’han ampliat d’altres com el cementiri i se n’han fet de nous com el Parc de Salut, les pistes d’Skate i el Pipi-Can. “El Palau és un poble verd i sostenible, pioner en iniciatives que són conegudes arreu de Catalunya com la Mostra de Formatges Artesans i la Cursa de Sant Blai. A tot això hi hem de sumar una gestió econòmica excel·lent que ha acabat amb tot el deute del consistori. Per tant, Junts per Catalunya – El Palau d’Anglesola és la millor opció de govern si volem que el Palau d’Anglesola segueixi avançant com ha fet fins ara”, apunta Buch.

buch2

La visita va acabar en un berenar popular, acompanyat per veïns i veïnes del municipi. El conseller ha destacat l’ambició del programa electoral de JxCat- El Palau. “És un projecte ambiciós i alhora molt necessari pel vostre poble i estic segur que el dureu a terme. Els vostres valors, la vostra experiència i sobretot la vostra capacitat de treball en equip, posant sempre el Palau i la seva gent per davant que qualsevol personalisme, fa que el poble funcioni i estic segur que els votants del Palau us ho valoraran el proper diumenge”.


Informa: Redacció Foto: Aj.Palau d’Anglesola

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.