Mig centenar de treballadors protesten a Puleva per incompliments dels acords signats amb l’empresa

Bloquegen durant dues hores els accessos a la fàbrica de Mollerussa i tallen part del trànsit de la carretera N-II

Mig centenar de treballadors s’han concentrat aquest dilluns a les portes de l’empresa Lactalis – Puleva de Mollerussa per protestar contra els incompliments dels acords signats amb la plantilla. Els concentrats, convocats per FICA-UGT, han bloquejat durant dues hores els accessos de vehicles a la fàbrica i també han tallat part del trànsit de la carretera N-II. Asseguren que el diàleg és la primera solució al problema, però que faran el que calgui i sigui oportú perquè se’ls respecti.

La concentració ve motivada per tres raons principals: la primera és l’incompliment, per part de l’empresa, del pacte d’una valoració de llocs de treball al Tribunal Laboral de Catalunya en relació al servei de mediació de conflictes laborals. El segon motiu són les esquives de l’empresa per negociar el conveni col·lectiu. I el tercer ha estat l’acomiadament d’un treballador.

L’objectiu és que la concentració sigui un “toc” perquè l’empresa doni resposta a les demandes dels treballadors. Afegir que CCOO donava inicialment suport a la manifestació però finalment se’n va desdir.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.