Milloren el ferm i habiliten tres girs nous al tram urbà de l’N-II a Mollerussa

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha començat aquest dilluns la primera fase de les obres per millorar la seguretat i la mobilitat al tram urbà de l’N-II al seu pas per Mollerussa. Els treballs consisteixen a repintar part de la travessia i ordenar tres encreuaments per habilitar-hi nous girs. Aquesta obra s’espera que estigui enllestida en una setmana i es realitzarà una segona fase per polir-la després de l’estiu. Tot plegat compta amb un pressupost d’uns 50.000 euros.

En concret, aquesta setmana es millorarà el ferm en el tram que va des del carrer Domènec Cardenal fins a l’avinguda de Catalunya, on s’habilitarà també nova senyalització i es definiran carrils centrals d’espera per facilitar els girs a l’esquerra en els carrers del Palau, President Macià i Ronda de Sant Pere. Una actuació reivindicada pels veïns de la ciutat i que segons l’alcalde Marc Solsona serà “un abans i un després” en la mobilitat al centre de la ciutat.

Pel que fa a l’afectació a la circulació, aquest dilluns s’ha tallat el tram que va des del carrer Domènec Cardenal fins a l’avinguda de la Generalitat, mentre que aquest dimarts el tall és des d’aquest punt fins a l’avinguda de Catalunya. Per dimecres, dia de mercat, s’espera que la via estigui oberta al pas de vehicles.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.