Miralcamp estrena circuit de ‘Pump Track’

Aquesta instal·lació és fruit d’un procés participatiu que va iniciar-se l’any passat

Els temps canvien i les aficions també. Al llarg dels anys, els esports han estat una eina de cohesió i han significat la creació d’espais de socialització imprescindibles arreu i molt saludables, però la forma en què es practiquen ha anat canviat. El que no canvia, però, és la passió del públic jove pels esports sobre rodes, que s’ha mantingut al llarg de les generacions i que es podria dir que, avui, està vivint un moment de glòria.

Miralcamp no escapa pas a aquestes tendències, de manera que estrena ara un circuit de ‘Pump Track’, una instal·lació que permet practicar esports sobre rodes en diverses modalitats i amb qualsevol mena d’elements no motoritzats com bicicletes, ‘skates’, ‘schooters’, patins, patinets i ‘longboards’.

Aquesta instal·lació és fruit d’un procés participatiu que l’Ajuntament va iniciar l’any passat després de constatar la forta demanda per part dels joves de disposar d’una pista de ‘skate’ al poble. Amb la voluntat de fer-los partícips de tot el procés que havia de donar resposta a aquestes necessitats i aspiracions, a l’abril es va posar en marxa el procés amb la recollida de les propostes dels interessats que, a través d’aportacions molt valuoses, ha culminat amb la materialització d’aquest circuit de ‘Pump Track’.

La nova instal·lació està situada a la parcel·la lateral del passeig del cementiri, a l’altra banda de les instal·lacions del camp de futbol municipal, i resta pendent encara l’adequació de tot l’entorn del circuit perquè, tot respectant la normativa indicada, esdevingui un espai encara més atractiu i lúdic on els joves, infants, famílies i esportistes de tota mena puguin practicar esport, divertir-se i fer d’aquest espai un punt de trobada fonamental del poble.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.